Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Přestavba ubytovny U6 pro mladistvé -Zpracování PD
Odesílatel Jan Mravec
Organizace odesílatele Vězeňská služba České republiky [IČO: 00212423]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 08.12.2016 08:28:33
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace

Otázky:
1.Budou se dělat nové přípojky? Lze předpokládat, že přípojky budou stávající, pouze se napojí na nové rozvody přepojením?

2. 2. Stavba se bude muset před realizací projektové dokumentace zaměřit a nechat vytýčit objekt. Musí být situace v JTSK? Nemůže být vytyčeno vůči stávajícímu objektu?

3. 3. Doba termínu z Vašich podkladů pro zpracování projektové dokumentace DSP vzájemně nekoresponduje (Smlouva o dílo X Zadávací podmínky). Prosíme vyjasnit, případně navrhujeme prezentovat vlastní harmonogram doby plnění, aby bylo reálně možné DSP zpracovat a řádně podat na Stavebním úřadě.
Odpovědi:
ad 1. Objednatel nepředpokládá budování nových přípojek. V rámci stavebně technického průzkumu bude projektant posuzovat, zda přípojky kapacitně vyhoví nově navrhovanému a přijme řešení.
ad 2. Situace musí být v JTSK
ad 3. Zpracování projektové dokumentace je objednatelem požadováno do 12 týdnů od zahájení plnění. Prosím upravte v návrhu SOD v bodě 4.2. písm. a ve druhém odstavci na nahraďte slova " nejpozději do 8 týdnů od výzvy objednatele " za "nejpozději do 12 týdnů od výzvy objednatele". Omlouváme se za chybu